مشاوره حقوقی رایگان - امضا اجباری قرارداد وام بانکی

سلام من برای اقساط بندی به بانک مسکن رفتم و کارمند بانک وقتی قرارداد را جلوی من برای امضا گذاشت من گفتم این مبلغ از کجا اومده و با صدای بلند اعتراض کردم و از آنجایی که میبایست من اول قرارداد امضا بکنم بعدا کلید خانه را بهم بدهند یک نوع گروگانگیری کرده بودند من نیز امضا با توضیح با جبر است،کردم و 2 ضامن نیز به بانک معرفی کردم،من طبق یک تعهد نامه که شرایط وضوابط در آن بود به دفترخانه رفتم و متعهد به انجام تعهدنامه شده ام و در تعهد نامه سقف تسهیلات 100میلیون تومان بود و بدون هرگونه تغییر در آینده و مصوب شورای پول و اعتبار و در قبال آن من در دفترخانه تعهد توانایی باز پرداخت آن را داده ام ولی بانک با 440میلیون تومان میخواهد خارج از مبالغ تعهد نامه اجرا بکند،از کجا میتوانم شکایت را شروع بکنم و جواب را در حداکثر زمان بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
ادعای امضاء اجباری را دادگاه قبول نمی کند
طبق قرارداد بانک می تواند علیه وام گیرنده و ضامنین اقدام کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دیوان عدالت اداری می‌توانید به بانک مرکزی نیز اطلاع دهید شماره‌ای قرار داده شده است که می‌توانید تخلفات بانک‌ها را اطلاع دهید