مشاوره حقوقی رایگان - اتهام معاونت در ارتشا

یک همکار بنده میخواست کار خلافی رو تو اداره انجام بده و بابتش سکه و طلا گرفته بود که اون کار رو میخواست از طریق من انجام بده من هم قانعش کردم که برو‌پس بده که قبل از دستگیری یک قسمتش رو تبدیل کرده بود به حواله ماشین که تحویل طرف داد بعد دستگیری همش افتاد گردن که من اونا را تحویل گرفتم. هیچ کار خلافی هم انجام نشد
ولی الان بنده به جرم معاونت در ارتشا با وثیقه آزادم تو پرونده ام نوشته معاونت در ارتشا ارسال شده به دادگاه کیفری .
در حالی که همش پس داده شده.
الان چه حکمی برام می زنن.

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به محتویات پرونده و دفاعیات شما دارد
بهتر است لایحه تخصصی ارسال کنید
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من تماس بگیرید