مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح پروانه ساخت

با سلام . یک قرارداد مشارکت نوشتیم و در آنجا قید شده ، طبقات یک ( واحدی ) و دو سهم سازنده ، و سه و چهار سهم مالک . به جز طبقه یک مابقی طبقات تک واحدی خواهد بود . بعد از آن نیز در دفترخانه این قرارداد به صورت رسمی تنظیم شده همین تقسیم بندی صراحتا قید شده است . و سازنده برخلاف توافقات قرارداد رفته از شهرداری پروانه ساخت رو گرفته با این تفاوت که ، طبقه دو رو نیز دو واحدی بسازد و ما نیز اطلاع یافیتم و بهش تذکر دادیم به صورت شفاهی اقرار کرد که طبق قرارداد پیش میره و پروانه رو نیز اصلاح میکنه . سوال اینجاست آیا این پروانه قابل اصلاح هست ؟ اگر اصلاح نشد راهکار چیست . تعهد محضری با وجه التزام چطوره اقدام کنیم ؟ یا اول اظهارنامه بفرستیم ؟ و در اقدامی نسنجیده میگه اگه قبول نکنید من طبقه دو رو نیز دو واحدی بسازم ، پس طبقات یک و سه مال من . و سه چهار مال شما . ماهم گفتیم قرارداد هرچی هست همون باید باشه و لاغیر . همچنین در قرارداد ذکر شده تا پایان ساخت ساختمان هیچ یک از طرفین نمیتونن بدون توافق طرف دیگر اقدام به پیش فروش نمایند . اگر بدون رضایت مالک اقدام کرد ما چیکار کنیم؟ بهترین اقدام در این خصوص چی میتونه باشه تا محکم کاری بشه . هم در مورد اصلاح پروانه و پیشنهادات تغییر طبقات و یا پیش فروش . متشکرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و اظهار نظر دقیق دارد تا با گفتگوی متقابل راهنمایی شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده باید طبق قرارداد عمل بشه.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهار نظر دقیق نیازمند برسی اوراق و مدارک است
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل مشاوره اقدام کنید