مشاوره حقوقی رایگان - رای باز زندانی

سلام. نامزدم پابند داشتن ورفت لغور زد تا رای باز بشه وقاضی گفتن باید بری تا یک هفته زندان واز زندان درخاست بدی.من خاستم بدونم که تا یک هفته هست یا بیشتر هم میشه.برای رای باز شدن چندروز باید داخل زندان بمونه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً زمانبر خواهد بود چون شورای طبقه بندی زندان نیز آن را باید تایید و به مرجع قضایی ارسال نمایند