مشاوره حقوقی رایگان - نرفتن به دفتر اسناد رسمی جهت امضا

ملکی با سه مالک مشارکت در ساخت شد ملک ما تحویل و ساکن شدیم ما باید آخرین مرحله ( تفکیک ملک ) برویم دفترخانه من دیگر نمیخواهم بروم توی آن دفترخانه! آیا سازنده یا دادگاه میتواند مرا مجبور کند بروم به مکانی که دوست ندارم بروم و اگر نروم آخر داستان را می خواهم بدانم دوست ندارم بروم توی آن دفترخانه قانون چه می گوید متشکرم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام میتوانید وکیل بگیرین یا اگر نروین دادخواست الزام می‌دهند به یک دفتر خانه دیگر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طبق قرارداد متعهد شده باشید بله باید مراجعه کنید و دادگاه می تواند شما را الزام کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر دفترخانه در قرارداد تعیین شده است می‌بایست در همان دفترخانه حضور به عمل برسانید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در قرارداد تصریح به شماره دفتر اسناد رسمی مشخص و معین شده باشد شما طبق قرارداد مکلف به مراجعه به دفترخانه تعیین شده هستید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله باید در همان دفتر خانه انجام شود مگر اینکه توافق کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر نروید ان شخص میتواند علیه شما دادخواست مطرح نماید