مشاوره حقوقی رایگان - امضا قولنامه عادی

سلام.
پدرم ملکی رو حدود سه سال پیش با دادن وکالت فروش بلاعزل به من واگذار کرده بود. من در همون زمان کل این ملک رو به یک مبلغی با همسرم به صورت عادی قولنامه کردم.
الان پدرم فوت کرده و قولنامه عادی تنظیم شده بین من و همسرم موجود هست.
طبق این قولنامه قراره همسرم درخواست الزام به تنظیم سند ملک رو نسبت به همه وراث پدرم (یعنی من و برادرم) در دادگاه بده.

حالا مشکلی که هست اینه که خانومم سه سال پیش موقعی که این قولنامه رو داشت امضا میکرد دچار لرزش دست شده بود و امضایی که پای این قولنامه کرده مطابق با امضا اصلی ایشون نیست.
آیا این مورد در پرونده ما مشکلی به وجود میاره و ایا شخص ذی نفع در این پرونده (یعنی برادر من ) میتونه ادعا بکنه که این امضا متعلق به خانومت نیست ؟

کلا سوالم اینه که برادر من در دادگاه میتونه انکار بکنه که همسرت این قولنامه رو امضا نکرده و این امضا برای یکی دیگه هست، در حالی که همسرم اصرار بکنه که نه این واقعا امضا من هست و من دستم لرزیده که اینطوری امضا خراب شده ؟

پاسخ ها :

امضا قولنامه تطابق امضا قولنامه ملک