مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از ملک مشاع

ملکی که 3 دانگ به نام من و 3دانگ به نام همسرم
دستور فروش ملک گرفتم اما ثابت کرده مستثنیات دین هست
حالا توی مزایده 3دانگ همسرم خودم برداشتم اما پولی ک بابت مزایده واریز کردم نتونستم جای مهریم بگیرم
راهی داره؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما نمیتوانید مبلغ واریزی خرید سه
دانگ را از بابت مهریه توقیف و اخذ نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه جزء مستثنیات دین محسوب شده است فلذا شما نمی‌توانید مبلغ واریزی که جهت سه دانگ متعلق به همسر شما بوده است را توقیف بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر زیرا مبلغ مستثنیات دین است مگر تبدیل به مستثنیات دین نشود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر جزو مستثنیات دین ایشان بوده قابل دریافت نمی‌باشد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر مبلغ سه دانگ را نمیتوانید توقیف کنید