مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی راه دسترسی به ملک

با عرض سلام
اینجانب در سال 1390 خانه بیرون از محدوده روستا ساختم بعد 5 سال تغییر کاربری دادم و امتیازات آب برق گاز و تلفن را گرفتم جلو خانه من خیابان 20 متری هس الان دهیاری از بغل خانه من ک تپه بوده هموار کرده و راه 12 متری باز کرده ب خیابان 20 متری این در حالی که جلوی خانه من یک متر زیر خاک میشه وجلو خانه من بسته میشه این امر برای 3 ساختمان کنار هم اتفاق میفته آیا راه قانونی برا جلوگیری از این کار هست ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید از کارشناس رسمی دادگستری در رشته راه و ساختمان کمک بگیرید