مشاوره حقوقی رایگان - حکم نهایی دادگاه

سلام من یک سال پیش با شخصی درگیر شدم و بعد از کارهای شکایت و دادگاه رفتن ها در دادگاه قاضی گفت جواب رأی براتون در سامانه ثنا ابلاغ میشه و بعد از چند روز حکم نهایی تو ثنا ابلاغ شد و متهم به پرداخت دیه محکوم شد ولی الان یک ماه هست که منتظرم برام ابلاغیه بیاد که ببینم باید چیکار کنم کجا برم ولی هیچ خبری نیست.الان من باید کجا برم و چیکار کنم چون نمیدونم باید منتظر باشم برام ابلاغ جدید بیاد یا خودم حضوری باید برم .ممنونم اگه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورتی که از رای مذکور تجدیدنظر نشده باشد قطعی شده و می توانید به اجرای احکام مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما باید ابتدا بفرمایید که آخرین حکمی که صادر شده است چه می‌باشد اگر حکم قطعی شده باشدمی‌بایست درخواست صدور اجرایی نمود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی خود را چک کنید و از طریق روند کار پرونده بررسی کنید
النهایه حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید و به شعبه مورد نظر مراجعه کنید.