مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کاری

با سلام اگر یک شرکت سهامی عام با مدیر عامل خارج از عنوان مدیرعاملی مثلا به عنوان مدیر مالی در حیطه کارگر و کارفرمایی ، قرارداد استخدامی و کاری منعقد کند، آیا عقد این قرارداد کاری و استخدامی جزء ماده 129 قانون تجارت معامله با اشخاص وابسته به حساب می آید؟ طبق ماده 183 و 185و 214 قانون مدنی ، آیا قراردادهای کاری و استخدامی نوعی معامله حساب میشود یا طبق ماده 7 قانون کار قرارداد استخدامی نوعی حق السعی به حساب آمده و شامل ماده 129 قانون تجارت نمی‌شود؟ ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما نامعلوم است و بهتر است مشاوره حضوری یا تلفنی داشته باشیم