مشاوره حقوقی رایگان - پول امانت

بنده واحدی داشتم که یک نفر دیگر به جای من قولنامه را امضا کرده و پول به حساب شخص دیگر ی واریز شده و بنده وکالت را امضا کردم ولی شخصی که پول به حسابش واریز شده پول را بر نمیگرداند حال من باید چکاری انجام دهم

پاسخ ها :

محبوبه  ملكي فر

محبوبه ملكي فر :

سلام، خریدار باید پول را به حساب شما بریزد و خودش از شخصی که اشتباها به حسابش واریز شده استرداد وجه را بخواهد