مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی کارگر

با سلام و احترام
مدت 19 سال در یک شرکت تحت قانون کار به صورت قراردادی مشغول به کار هستم. اخیرا نامه داده اند که باید به یکی از شرکتهای تابعه شرکت اصلی بروم. البته محل هر دو شرکت اصلی و تابعه یکجاست. آیا می توانم به شرکت تابعه نروم و از شرکت اصلی شکایت نمایم. شرکت اصلی ادعا می کنند مالک صد در صد شرکت تابعه است و من باید بروم و قرارداد با شرکت تابعه امضا نمایم. من نرفتم آنها هم حقوق و کارت زنی مرا قطع کردند. آیا می توانم از آنها شکایت کرده و حقوق و مزایای معوقه خود را گرفته و بازگشت به کار در شرکت اصلی را از اداره کار بگیرم؟ ممنون از پاسخ

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید به سرپرستی محل اشتغال خود مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است‌. از طریق اداره کار نسبت به شکایت اقدام بفرمائید.