مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با سلام و عرض احترام
من از سال 86 در اداره ای خصوصی مشغول کار هستم قرارداد سالیانه ساعتی زیر حداقل حقوق اداره کار با ما بسته میشد بدون بیمه و سنوات و عیدی و مرخصی.
در سال 99 با پیگیری های سرسختانه مجبور شدنند من را بیمه کنند و برای 7.5ساعت کار در روز حقوق حداقلی هرسال بدون لحاظ کردن پایه سنوات خدمت از سال 86 به من پرداخت می کنند. حالا هم نامه عدم نیاز برای من صادر کرده اند.
برای احقاق حق گذشته اعم از بیمه و... چگونه باید اقدام کنم. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.
اگر نامه عدم نیاز به شما بدهند می توانید برای بیمه بیماری نیز اگر خواستید اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ازطریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار علیه کارفرما نسبت به شکایت اقدام نمائید.
نامه عدم نیاز این امکان را برای شما فراهم می‌آورد که از بیمه بیکاری بهره‌مند شوید.

الهه طالبی

سرکار خانم الهه طالبی :

سلام، وقت بخیر با نامه عدم نیاز درخواست بیمه بیکاری خود را به اداره کار محل فعالیت ارائه نمایید. همچنین می توانید برای سایر حقوق ومزایا ازجمله سنوات اقدام نمایید.

سيدفخرالدين  حسيني فيروز

جناب آقای سيدفخرالدين حسيني فيروز :

برای دریافت مطالبات قانونی در سامانه جامع روابط کار علیه کارفرما دادخواست دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانین از طریق اداره کار شکایت نمایید

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام در اداره کار با داشتن ادله لازم اقامه دعوا نمایید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود شما می‌توانید با طرح دادخواست در اداره کار همه حقوق خود را از جمله ما به تفاوت عدم پرداخت حقوق اداره کار مزایا سنوات اضافه کاری را مطالبه نمایید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

از طریق شکایت در اداره کار
جهت تنظیم شکواییه گزینه مربوط را انتخاب نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر گرامی
اگر تابع قانون کار باشید
که بنظر هستید
حقوق و مزایای شما از جمله؛(مابه التفاوت حقوق
بن کارگری
حق مسکن
عیدی
پاداش
سنوات
حق بیمه
اضافه کاری
و…)از طریق هیات های اداره کار قابل مطالبه است
در دفاتر پیشخوان احراز هویت شده
سامانه روابط کار ثبت نام کرده
وکیل دادگستری اختیار نمایید و دادخواست تخصصی تنظیم گردد و….
بدیهی است
اثبات روابط کاری برعهده کارگر است

مستندات کارگر بودن نیز
قرارداد کتبی
شهادت شهود
تحقیق محلی
پرینت حساب
لیست حضور غیاب و……..میباشد.