مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن حضانت فرزند از مادر

سلام
من تقریبا 5ماهه از شوهرم به صورت توافقی جدا شدم و حضانت 2تا پسر 7ساله و 4ساله رو در عوض مهریه به من واگذار کرده,ولی الان هی تهدید می‌کنه که ازدواج میکنم و بچه هامو ازت میگیرم.هر هفته جمعه هم حق ملاقات داره ولی خودش گفته من نمیخواهم بچه ها رو ببینم ولی الان میگه می‌خوام بچه هامو پس بگیرم،لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نمی تونه اگر خواست شما هم بگو پس من هم مهریه ام را میخواهم

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

باتوجه به اینکه حضانت فرزندان مابه ازای مهریه میباشد به هیچ عنوان نمیتواند فرزندان را پس بگیرد