مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن حضانت فرزند

با سلام.من مرد هستم34 ساله.من به دلیل یک بدهی که داشتم از همسرم تقاضای کمک خواستم و همسرم در قبال کمک حضانت دو فرزندم را خواست و من با ناچاری و به اجبار حضانت فرزندانم را به صورت محضری به همسرم دادم.میخواستم ببینم آیا میتوانم به صورت قانونی دوباره حضانت دو فرزندم را پس بگیرم دخترم 3 سالشه و پسرم 7 سالشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این بچه ها تا پایان 7سالکی نزد مادرند اما اگر حضانت رسمی در دفترخانه داده اید نمیشود مگر با قبول مادر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر بلاعزل می‌باشد خیر
مگر عدم صلاحیت مادر اثبات شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر چون توافق شده است
اما اگر صلاحیت ندارد امکان اقدام وجود دارد
ملاک مصلحت طفل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

حضانت فرزند در زمان صدور حکم طلاق تعیین خواهد شد
دادگاه در مورد حضانت فرزند با توجه به شرایط والدین و مصلحت فرزند و سن فرزند تصمیم خواهد گرفت
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تر رای دادگاه حضانت را داده باشید بدون دلیل قانونی نمی توانید.
باید در دادگاه عدم صلاحیت زوجه را ثابت کنید.