مشاوره حقوقی رایگان - نشتی آب به طبقه پایین

سلام. من یک واحد در طبقه 2 خریداری کردم و اجاره دادم.لوله ملک به طبقه اول آب میده و من چندین بار برای بازدید از خانه طبقه اول اقدام کردم ولی مستاجر طبقه اول اجازه نمیده و الان از من شکایت کرده.الان چه کاری باید انجام بدم.آیا میتونم از مستاجر طبقه اول به دلیل عدم بازدید شکایت انجام بدم؟؟؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی تقاضای تامین دلیل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
ملک کارشناسی خواهد شد تا عیب ساختمان مشخص گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید توسط کارشناس تعیین شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای پرداخت مالیات بر ارث می‌بایست وارد سایت اداره مالیات شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است دادخواست به خواسته تامین دلیل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا وضعیت ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری مورد ارزیابی قرار گیرد.

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام ، دادخواست تامین دلیل مطرح نمایید.