مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی امضا و اثر انگشت

سلام وقتتون بخیر بنده ملکی خریدم که سند صلحی جعل شده که شکایت کردم و قاضی فرستاد برای کارشناسی شخصی که من خرید کردم ایشون هم از ورثه خرید کرده الان کارشناس نمونه امضا و اثر انگشت پدر ورثه رو میخواد ایشان هم ندارن از کجا میشود این اثر انگشت یا امضارو پیدا کرد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مراجع دولتی ، بانک ، دفترخانه اسناد رسمی اداره ثبت و ....

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به اداره ثبت احوال مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از سایر اسناد انجام شود اگر سندی در اداره ثبت وجود دارد درخواست استعلام آن شود امضا در بانک و سایر موارد هرجایی که شخص امضا کرده

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام ادارات دولتی که پدر شما احتمالا اونجا امضا ثبت کرده اند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید نمونه امضاء و اثر انگشت ارائه دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه صاحب امضا چه کسی است و اینکه امضا متعلق به چه کسی است دو مقوله کاملا متفاوت است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام، محضرازدواج،بانک ها،ثبت اسناد و…