مشاوره حقوقی رایگان - تودیع خسارت احتمالی

دستور قضایی مبنی بر اخطار به خواهان جهت توديع خسارت احتمالی به منظور صدور قرار تامين خواسته و تعيين وقت رسيدگي و ارسال نسخه ثاني دادخواست و ضمائم در تاریخ .... صادر گردید

درود برشما دستور قضایی فوق به چ معناست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
جهت اجرا تامین خواسته خواهان باید خسارت احتمالی وجه نقد به صندوق دادگستری واریز کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در قرار تامین خواسته ، خواهان باید مبلغی از بابت خسارات احتمالی آینده به صندوق دادگستری واریز نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بری یه مبلغ بابت خسارت احتمالی پرداخت کنی تا تامین خواسته صادر شود والا صادر نمی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تامین خواسته که دادخواست ثبت شده است بایستی خسارت احتمالی به صندوق دادگستری واریز شود.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام راجع به دادخواست تامین خواسته جهت صدور قرار نیاز به پرداخت خسارت احتمالی دارید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

شما تامین خواسته کردید و باید خسارت احتمالی را به صندوق دادگستری بپردازید تا تامین خواسته شما قابل اجرا بشود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اگه تامین خواسته میخای باید یه درصدی بریزی حساب دادگاه.واریز نشه تامین رد میشه اما نسبت به اصل پرونده رسیدگی میشود

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

مبلغ مندرج را پرداخته تا تامین خواسته صادر گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خواهان پرونده دادخواست تامین خواسته داده است و قصد دارد قبل از صدور حکم با دستور دادگاه نسبت به توقیف اموال خوانده به میزان خواسته اقدام کند که چون دعوای وی مستند به سند رسمی و لازم الاجرا نیست باید خسارت احتمالی به حساب دادگاه واریز کند تا بتواند نسبت به توقیف اموال خوانده اقدام کند.
اگر بعد از رسیدگی حکم به ضرر خواهان صادر بشه و مالی توقیف کرده باشد خوانده در مهلت قانونی می تواند دادخواست مطالبه خسارت بدهد .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مهلت دادند تا پول خیارت احتمالی را واریز کنید تا تامین خواسته صادر شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

یعنی اگر میخواهید تامین خواسته صادر شود مبلغ تعیین شده را به شماره حساب اعلام شده واریز بفرمایید.
تامین خواسته یک اقدام فوری است که اموال طرف توقیف میشود و بعد از صدور رای محکومیت او به شما داده میشود.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اگر میخواهید تامین خواسته صادر شود باید مبلغ تعیین شده را به شماره حساب اعلام شده واریز کنید

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . باید پولی بابت اجرای تامین خواسته واریز نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بابت خسارت احتمالی باید مبلغی پرداخت شود تا قرار صادر شود

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

سلام چون شما قبل از رسیدگی درخواست تامین کرده آید بنابراین برای جلوگیری از خسارت احتمالی که به طرف مقابلتان وارد میشود شماودیعه ای را نزد دادگاه می‌گذارید تا دادگاه درصورتی که شما رای نیاردید و از بابت تامین خواسته احتمالا خسارتی به طرف مقابلتان وارد کرده آید دادگاه ازمحل ودیعه شما خسارت وارده را جبران مینماید حالا اگر شما رای گرفتید طبعا و یعه شما آزاد میگردد

محمد ذاکری

محمد ذاکری :

با سلام و احترام با توجه به خواسته ی شما مبنی بر تامین خواسته که مستلزم توقیف موقت موضوع خواسته تا صدور رای نهایی است ، قانونگذار به منظور رعایت حقوق خوانده بواسطه ی توقیف اموال ایشان خسارات احتمالی را مقرر نموده است و در صورتیکه حکم قطعی به نفع شما صادر نشود ،خوانده دعوا میتواند وجه واریزی شما را بعنوان خسارت از دادگاه اخذ نماید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود به خواهان اخطار شده خسارت احتمالی به حساب دادگستری واریز کند

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام و احترام ؛
به منظور صدور قرار تامین خواسته ، ضروری است مبلغی که دادگاه اعلام نموده به حساب سپرده دادگستری پرداخت گردد تا دادگاه بتواند اقدام به صدور قرار تامین خواسته نماید.در نتیجه پس از سپردن مبلغ تعیین شده به حساب سپرده دادگستری ، دادگاه اقدام به صدور قرارتامین خواسته جهت توقیف اموال بلامعارض خوانده می نماید .

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام
در راستای صدور قرار تامین خواسته باید هزینه های احتمالی پرداخت شود، عدم پرداخت و پرداخت در نتیجه دعوا تاثیری نداشته و صرفا جهت تامین اجرای حکم است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در قرار تامین خواسته ، خواهان باید مبلغی از بابت خسارات احتمالی آینده به صندوق دادگستری واریز نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید خسارات احتمالی را به صندوق دادگستری واریز کنید

فرنوش شریفی

فرنوش شریفی :

با سلام
شما تامین خواسته کردید که برای صدور این قرار باید مبلغی را به عنوان خسارت احتمالی به صندوق دادگستری واریز نمایید تا بتوانید اموال را توقیف کنید.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باید پول واریز شود تا با قرار تامین خواسته اموال طرف مقابل توقیف شود

مریم بهادر نژاد

مریم بهادر نژاد :

به جز موارد احصا شده در قانون ، در سایر موارد درخواست کننده تامین خواسته می بایست معادل خسارتی را که ممکن است به خوانده وارد گردد تامین دهد