مشاوره حقوقی رایگان - شکایت فک پلاک

بنده ماشینمو فروختم و دوماه وکالت فک پلاک دادم. با گذشت 5 ماه از تاریخ فروش خریدار حاضر به فک پلاک نشده و جوابگوهم نیست. شکایت کردم و ابلاغیه اومده و نوشته تودیع خسارت احتمالی به مبلغ 8 میلیون تومان یا معرفی کفیل. میخواستم بدونم منظور از این موارد چیست ؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،شما میتوانید دادخواست حقوقی فک پلاک علیه ایشان دهید.

ربابه علی پور اقدم

سرکار خانم ربابه علی پور اقدم :

سلام. شما خواسته دستور موقت مطرح کردید و این مبلغ خسارت احتمالی بابت صدور دستور موقت جهت انجام امر پیش از صدور رای هست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام احتمالاً این خسارت احتمالی برای صدور دستور موقت است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما برای درخواست دستور موقت مبنی بر توقیف خودرو ، باید خسارت احتمالی را به صندوق دادگاه بپردازید
البته برای توقیف خودرو راه دیگری هم وجود دارد که

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اجرای دستور موقت منوط به سپردن خسارت احتمالی است