مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت بانکی به دلیل عضویت در سایت شرط بندی

سلام منم در سایت شرطبندی به مبلغ 1 میلیارد برنده شدم، کارت حساب بانکی مسدود شده،حکمم چی میشه و پولی که توی حسابمه میتونم برداشت کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مبلغ مسدود
امکان حبس و جریمه نقدی نیز وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

خیر مبلغ ناشی از بازی قمار ضبط خواهد شد و مجازات خواهید داشت

شما باید ابتدا با ورود به سایت قوه قضاییه ، تمام مشخصات خود و گردش حساب بانکی را وارد نمایید و زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مبلغ ضبط خواهد شد و احتمال حبس و جزای نقدی برای شما وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علاوه بر اینکه مبلغ مذکور ضبط خواهد شد ممکن است به مجازات حبس یا جزای نقدی محکوم شوید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیر تا تعیین تکلیف پرونده امکان بازگشایی حساب وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
نمی توانید برداشت کنید و طبق قانون مجازات تعیین می شود و مبلغی که بردید به نفع دولت ضبط خواهد شد.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
در خصوص مجازات بسته به دلایل و مدارک موجود حبس یا جزای نقدی ممکنه. در خصوص وجه توقیف شده امکان برداشت نیست و ضبط میشه.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اون پول مال مردمه باید برگردانید نمی توانید برداشت کنید تا حکم دادگاه بیاید.
مبلغی هم باید جریمه بدهید

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

با توجه به اینکه قمار و شرط بندی باطله نتیجتا با صدور حکم قطعی پول به صاحب حساب باز گردانده میشه .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بهیچ عنوان قابل برداشت نیس
و بجرم شما رسیدگی خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مبلغ ناشی از بازی قمار ضبط میشود