مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تجدیدنظر

باسلام بنده با13سال و8ماه خدمت در نیروی زمینی سال 93بازخرید اجباری شدم وسال1401مبلغ 18میلیون به بنده دادن حالا باداشتن یک فرزند 13ساله اوتیسم شدید ذهنی زبانی هستم خودم هم دوبارانژیوپلاستی کردم وسه فنرگذاشتم دوبار ازطریق نیرو زمینی تقاضای حق و حقوق زن و بچه رو دادم که بعدازشش ماه حکم این شد معاف ازخدمت ولی چون بازخریدی دریافت کردی چیزی بهت تعلق نمیگیره حالا باید چکار کنم که بازنشستگی دریافت کنم لطفاً کمک کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به ارگان خدمتی مراجعه و پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به ارگان خدمتی مراجعه و پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دو راه دارید یا خودت بیمه بریزی به حساب صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح تا 16 سال یا اینکه سابقه 13 سال را به تامین اجتماعی انتقال دهید