مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف زمین بابت مهریه

20 مهر 1401 زمین سند دار را با وکالت بلاعزل فروختم بیست و هفتم مهر ماه یعنی یک هفته بعد زمین بابت مهریه توقیف شد چون سند قطعی نخورده بود و زمان فروش عدم بازداشتی زمین دست خریدار بود دادگاه قرار عدم استماع صادر کرده وبه ثبت ارجاع داده است زمین به خریدار می رسد و رفع توقیف می شود؟
باتشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله.امکان رفع توقیف درصورت اثبات معامله قبل از توقیف وجوددارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری اگر خوب دفاع کنید باید اعتراض ثالث کرد