مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای راهنمایی و ارشاد

سلام دارای کارت معلولین متوسط بینایی طبق رای کمیسیون بهزیستی کل کشور معلولیت (50%) و کاریابی از طریق بهزیستی خوزستان و اهواز و در حال حاضر ساکن شهرستان اندیمشک و رسمی می باشم و بیمه و مالیات نیز از حقوقم کسر می گردد لذا با توجه بالا رفتن سنم (53سال) مشکلاتی برام پیش آمده آیا مزایایی که سایر معلولین استفاده می کنند به من نیز تعلق میگیرد لطفاً مرا راهنمایی کنید.
با کمال تشکر

پاسخ ها :

محمود  غفاري

محمود غفاري :

سلام بله با داشتن 50 درصد معلولیت مزایا شامل شما میشود ولی نیاز به مراجعه مستقیم به بهزیستی استان خوزستان میباشد