مشاوره حقوقی رایگان - حق ملاقات نوه دختری

باسلام
با عرض سلام و ادب و احترام
دخترم مدتی (8ماه)است در اثر بیماری فوت کرده و همسرش اجازه ملاقات طفل(پسر) 4ساله اش را به ما نمیدهد و به عناوین مختلف از این کار سرباز میزند و لجاجت بخرج میدهد با توجه به اینکه دخترم و فرزندش در دوران بیماری بمدت یکسال و اندی نزد ما بوده و این کودک دوران طفولیت را به همراه مادر و گاها پدرش در منزل ما سپری کرده، گرفتن حق ملاقات به چه صورت است؟
1-حق ملاقات با نوه چند ساعت است و محل آن کجا میتواند باشد.
2- اگر پدرش لجاجت به خرج داد و به شهر دیگری عظیمت نماید برخورد قانونی چیست ؟ و ما چگونه باید یرخورد کنیم.
3- آیا میتوان ادعای حق ماترک و مهریه مرحومه را جهت اهرم فشار نمود و چگونه است؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

1.بستگی به دادگاه ومصلحت طفل دارد معمولا هفته ای یک روز2.ملزم میشود مطابق دادنامه عمل کند3.میتوانید دادخواست مطالبه مهریه بدهید.ابتدا انحصار وارثت کنید سپس به نسبت سهم خود از مهریه دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله شما میتوانید در دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه مهریه را مطرح نمایید

و از بابت نوه شما باید دادخواست ملاقات نوه را مطرح نمایید