مشاوره حقوقی رایگان - حق ملاقات نوه دختری

با عرض سلام و ادب و احترام
دخترم مدتی (8ماه)است در اثر بیماری فوت کرده و همسرش اجازه ملاقات طفل(پسر) 4ساله اش را به ما نمیدهد و به عناوین مختلف از این کار سرباز میزند و لجاجت بخرج میدهد با توجه به اینکه این کودک دوران طفولیت را به همراه مادر و گاها پدرش در منزل ما سپری کرده .
لذا مقتضی است ضمن راهنمایی ، نحوه برخورد قانونی را اعلام بفرمایید. آیا میتواند ما را از ملاقات منع کند .با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است به دفترخانه ای که دخترتان عقد کرده مراجعه کنید و مهریه دخترتان را مطالبه کنید تا از این طریق تحت فشار باشد و حاضر به توافق شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به ملاقات نوه را ارایه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام بله میتوانید از طریق قانونی درخواست ملاقات با فرزند را بنمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر پدر نمی‌تواند این حق را از مادربزرگ و پدربزرگ بگیرت شما می‌توانید از طریق دادگاه اقدام کنید دادگاه 1 زمانی را تعیین می‌نماید و به در موظف است فرزند را در اختیار شما قرار بدهد می‌توانید وکیل نیز داشته باشید