مشاوره حقوقی رایگان - چک گم شده

این مشکل من شاید سؤال خیلی از دوستان باشه که گرفتار نامردای خدانشناس شدن .. اگه یکی چک 15 سال پیش و که تحویل بانک نداده ولی پولش و کامل دستی گرفته امروز بیاد اون و اجرا بزاره اونم به پول امروز چون مدرکی نداده بابت گرفتن پول ... دادگاه چرا طرف این نامرد و میگیره مگه همه چی رسید و کاغذ .. پس قول و وجدان چی میشه .. همش کشکه .. پس خدایا خیلی لطف میکنی اگه از همین امروز هر چی فقیر هرچی بی اعتبار هر کی پارتی نداره هر کی دستش از همه چی کوتاس واسه همیشه از جهان محوشون کنی تا بیشتر ازین جلو دست و پای این اشراف زاده ها رو نگیرن و ماهم بی خیال امید و دعای الکی بشیم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به علت اینکه رسیدی مبنی بر پرداخت مبلغ چک را در اختیار ندارید یا اینکه شاهدانی که گواهی دهند که پول پرداخته شده است متاسفانه فرد دارنده چک می‌تواند اقدام کند و به عبارت دیگر در اختیار داشتن لاشه چک در ید دارنده چک دلالت بر مدیون بودن صادرکننده چک دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
چک سند تجاری است و صادرکننده چک مسئولیت پرداخت خواهد داشت مگر صادر کننده چک با ارائه دلیل و معرفی شهود اثبات گردد که مبلغ چک قبلا پرداخت شده است