مشاوره حقوقی رایگان - چک گم شده

من و داداشم حدود 15 سال پیش دسته چک خودمونو به پدرم داده بودیم واسه خرید و فروش مبل.. بی خبر از اینکه برگه چکها همشون تحویل بانک نشدن .. یکی دوتاش گم وگور شدن .. ب همین خاطر دیگه اون بانک بهمون دیگه چک جدید نداد ولی بعد اینهمه سال یکی دوباره چکا رو داده اجرا .. اونم به پول امروز ..هرچند خودش میدونه قبلا پولا رو دستی گرفته ولی انکار میکنه چون مدرک نداریم ... نامردی تا به این حد؟؟ تکلیف چیه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی برخی نامردند و برخی نا آگاه به مسایل حقوقی و مسایل صدور چک و سفته

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که مدرک نداشته باشید محکوم خواهید شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید با ارائه دلیل اثبات نمایید که قبلا تمام مبلغ وجه چک را پرداخت کرده اید