مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت پولشویی جعل سند استفاده از سند محعول

سلام
ملکی خریدم با سرمایه ای ک از کسی گرفتم که سودشو بدم در حضور خود شخص ک بعنوان شاهد بیع بود
فردای روزی که پول پرداخت شد همون ملک رو از من خرید با قیمت بالاتر والباقی ثمن رو قرار شد بعدا بده
شکایت در جهاد مبنی بر تخریب کردم قیمت ها اومد پایین
خریدار ک الباقی ثمن رو نداده بود شکایت خیانت در امانت کرد بدون هیچ مدرک سند یا اماره ای. دادگاه با توحه به شهادت توی دادسرا املاکی ک خودش مدارک جعلی داده بود شاکی من و اسناد محعوا رای ب خیانت در امانت و پولشویی داد بدون هیچ مدرک و سندی فقط با توجه به عدم حضور توی دادسرا
دادگاه تجدید نظر خودش گفت شکایت جعل سند کن تا بعد رای صادر کنم
خود دادگاه گفت خیانت در امانت نیست
1 پس چرا منتظر نظر جعل سند هست
2 جعل سند جاعل مدارک اصلی رو تحویل نمیده فقط کپی هست میشه اثبات کرد
3 درصورت عدم اثبات جعل بدون هیچ مدرک خیانت اثبات میشه هیچ سند و مدرک و دلیل و با وجود اینکه خودش مام رو ازم خریده و طلبشو بابت ثمن پرداخت کرده

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مباحث زیاده بهتربرای راهنمایی مشاوره تلفنی بگیرید تا به تمام سوالاتتان پاسخ وراهکار بدهیم

سیدمجتبی علوی

جناب آقای سیدمجتبی علوی:

سلام پرونده کیفری رو حتما با وکیل پیش ببرین تا پرونده رو مطالعه و مشاوره دقیق بهتون بدم اما امکان رسیدگی به جعل حتی با کپی هم هست و امکان دفاع برای شما وجود داره