مشاوره حقوقی رایگان - مدرک تحصیلی

سلام. برای شرکت. بهم گفتن مدرک فوق رو میخوایم ک. بزاریم بری سر کار. من مدرک ندارم. و یجوری بهم گفتن میشه ی کپی چیزی بیاری جعلی باشه. فقط ببینن ک داری تایید میکنن. و من قصد دارم. سر کار. ادامه تحصیل بدم. ایا. این بعدا. مشکل قضایی برام ب وجود نمیاره

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بلکه ممکن است برای شما مشکل ایجاد شود و امکان محکومیت به جرم جعل و استفاده از سند مجعول وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
چنین کاری را انجام ندهید و حتما در آینده مشکل ایجاد خواهد شد