مشاوره حقوقی رایگان - مدرک جعلی دانشگاه

سوال کلی میپرسم خدمتتان
آیا اگر کسی بگوید برای شما مدرک قانونی و قابل استعلام تهیه میکنم و مدرک جعلی از کار در بیاید چیست هر چند در این کار از شگرد های مختلفی برای اغفال و اغوا استفاده کرده باشد مانند فرستادن استعلام دروغین یه شرکت دیگه یا بگوید در دانشگاه مشغول پرونده شما و نمره دهی هستم و غیره و از شرایط روحی و جسمی و بیماری شما در این مسیر سو استفاده کرده باشد
چه عنوانی میتواند داشته باشد.
بنده کارم درست نبوده ولی مدرک جعلی هم نمیخواستم چه دفاعی در مجموعه ای که کار میکنم میتوانم داشته باشم
هم عنوان جعل و هم عنوان استفاده از مدرک جعلی بهم زدن ...من مدرک جعلی نمیخواستم و از عنوان مجرمانه ی ان هم خبر نداشتم که این کار ار مصادیق جعل هست و دارم اخراج میشم . دفاعی نمیتونم بکنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول قابل پیگیری است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله اخراج خواهید شد

و جرم شما جعل نمیباشد و جرم استفاده از سند مجعول است

در صورت اقامه دعوا ، شما باید به صورت قانونی از خود دفاع نمایید
و