مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاع با دستور فروش

درود و عرض ادب خدمت شما بزرگواران بنده با برادر خود یک ملک مشاعی مسکونی داریم وبدلیل عدم توافق در افراز وغیرقابل افراز بودن ملک که توسط اداره ثبت شهرستان تایید شده دستور فروش گرفته ام وحالا برای انجام امور مزایده ملک بسیار خارج عرف توسط کارشناسان 7نفره قیمت گذاری شده آیا بعد از مزایده اگر خریداری پیدانشد ایا برای مزایده دوم اجرای احکام می توانددرصدی از قیمت پایه رو کسر کند یاخیر لطفا اگر امکان کسر درصد قیمت وجود داردماده قانونی آنرا ذکر کنید که به اجرای احکام اعلام نمایم باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ ملاک قیمت پایه کارشناسی است و لازم است این موضوع را به نحو حضوری از طریق شعبه اجرای احکام مدنی مربوطه پیگیری بفرمائید.