مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاع در مرحله تخلیه ملک

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم...
مالک سه دانگ از یک واحد آپارتمان هستم.سه دانگ دیگر(آپارتمان) رادر مزایده برنده شدم و بعد از بیشتراز 3 ماه سند 6 دانگ اجرایی از ثبت اسناد گرفتم.والان در مرحله بعداز باز کردن قفل توسط اجرای احکام و فرصت 10 روزه به متصرف برای خالی کردن خانه هستیم.به علت اینکه سند به نام شخصی دیگر (سند رسمی)و ملک در تصرف شوهر شخصی که با مبایعه نامه و وکالت خریده بود و فوت کرده،بود،تمام مراحل با شخص اول مکاتبه شده چون درتمام استعلامها سند به نام شخص اول بود.در آخرین استعلام قبل از انجام مزایده شوهر شخص دوم با انحصار وراثت سند سه دانگ را به نام خود زد.دادگاه برای شوهر شخص دوم نیز ابلاغ الکترونی ثنا فرستاد ولی در مزایده حاضر نشد.سوال؟بعد اتمام زمان اعتراض آیاشوهر شخص دوم میتواند بگوید به او ابلاغ نشده و ابلاغ را باز نکرده و مزایده باطل است؟آیا شخص دوم میتواند بگوید چون خانه قفل بوده و قیمت کارشناسی از خانه مشابه آپارتمان همان ساختمان گرفته شده (چون متصرف برای ورود به خانه همکاری نکرد)مزایده باطل است؟آیا ما میتوانیم بعد 10 روز در خانه ساکن شویم و حالا آن شخص برای فروش ملک مشاع با ما مجبور به همکاری شود؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید درخواست مجدد مطالعه پرونده بکنید و دوباره درخواست کارشناسی مجدد بشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تحت شرایطی قابل پیگیری است لیکن بدین صورت نمیتوان وارد جزئیات پاسخ شد چرا که اعلام نظر دقیق نیازمند مطالعه و برسی اوراق پرونده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است مدارک و مستندات مربوطه پیرامون موضوع مورد مطالعه قرار گیرد تا اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی ارائه شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر حکم خلع ید دارید اجرای احکام باید با هر طرفندی شده تخلیه کند