مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاع

با سلام ملکی که تفکیک شده‌ و باقی مانده ان کاربری خیابان خورده شده تزدیک 4000 متر که سند ان از 3 نفر به طور مساوی 2دانگ میباشد
حال یکی از شرکا که که حاضر نیس به شهرداری واگذار کنیم جهت خدمات شهرداری روی 4000 متر که کاربری ان خیابان است درخواست افراض گذاشته حال باقی شرکا جهت شرکت در مزایده غیر از پرداخت 10 درصد باید کل مبلغ کارشناسی به دادگاه واریز کنند یا سهم شرکا 4 دانگ پرداخت شود کافیه؟
حال در چه حالت میتوان فقط 2تا شریک سهم شریک سوم پرداخت نمایند

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ده درصد کل قیمت پایه
در صورت برنده شدن در مزایده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
سایر شرکا میتوانند با موافقت قاضی اجرای احکام فقط سهم خواهان را واریز نمایند