مشاوره حقوقی رایگان - ادعای بدهی از سال94 با فاکتور بدون امضا من و پیوست پیامکهای 7ماه اخیر

با سلام دوست من ادعا کرده که من از فاکتور 1600000تومانی سال 94 به حساب الان 20000000تومن بدهکارم مبلغ 600000 رو تو فاکتور نوشته ولی بقیه رو نه تا الان هم حداقل 20بار هم رو دیدیم مشتری فرستادم وغیره ولی الان من شکایت کرده با پیوست پیامک ممنون از راهنمایتان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ایشان ادعایی داشته باشد مانند پیامک خوب قابل استناد است می‌توانند پیگیری نمایند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر پیامک‌های ارسالی صراحتاً دال بر بدهکاری شما باشد به انضمام فاکتور بدون امضاء و شهادت شهود می‌تواند منجر به محکومیت شما مبنی بر پرداخت بدهی شود.