مشاوره حقوقی رایگان - ادعای بدهی

بنده به شخصی 500 میلیون تومان بصورت دستی و بدون حضور شاهدی طلا و دلار دادم..و ایشان در عوض چکی به بنده دادن که در موعد مقرر چک پولی در حساب ایشان نبود ولی از من درخواست کردن که برگشت نزنم..و بعد 2 ماه اون پول را به حساب من واریز کردن و برگه چک هم در دست موند و چون از هم دور بودیم نشد به ایشان پس بدم..و حالا ایشان میتواند ادعا کند که چون پولی واریز کرده پس از من طلبکار است؟؟؟.کما اینکه من چک به همان مقدار از ایشان در دستم دارم ولی پشت چک متنی به عنوان اینک بابت چی بوده نوشته نشده..ولی چک در وجه من صادر شده...لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر چک دست شما باشد چنین ادعایی نمی تواند مطرح کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر واریز کننده پول ، چنین ادعایی را مطرح کرد شما هم
ادعا کنید از بابت مبلغ چک بوده است مگر در

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می توانید مقروض بودن ایشان به خود را با همان چک اثبات نمایید