مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک قولنامه ای

یک ملک قولنامه ای و موروثی داریم که خودمون توش ساکن هستیم، چطور میتونیم درخواست فروش از طریق دادگاه رو ارائه بدیم و آیا میتونیم تا زمان مزایده مهر ومومش کنیم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت کنید و سپس دادخواست به خواسته‌های تحریر ترکه(برای شناسایی اموال متوفی اعم از منقول و غیرمنقول)،تقسیم ترکه(برای مشخص شدن سهم هر یک از ورثه) و فروش مال مشاع(برای به مزایده رفتن ملک موروثی) را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
آره مهرو موم امکان پذیر است
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه النهایه اگر قابل افراز نباشد از طریق مزایده به فروش خواهد رسید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید.
اگر قابل تفکیک نیست با گواهی عدم افراز تقاصای دستور فروش مال مشاع بگیرید