مشاوره حقوقی رایگان - ملک آپارتمان مشارکتی برای مزایده

با سلام من ده سال پیش اپارتمانی خریدم و در آن موقع نیمی از ملک را در قولنامه بنام همسر خود کردم الان من از همسرم جدا شده‌ و ان شکایت کرده از اینکه من ملک را تصرف خود کردم و ملک تنها مدرک قولنامه املاکی را دارد که کد رهگیری بر آن ثبت نشده و دادگاه قرار بر پلمپ خانه کرده و قرار است به مزایده گذاشته شود سوالم این است آیا ملک قولنامه ای در مزایده چگونه میشود و بعدی اینکه اگر من سهم خود را نخواهم بفروشم چه میشود ؟ ممنون

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
ملک به فروش خواهد رفت و نماینده دادگاه به جای شما، امضا خواهد زد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید در ملک مشایی به مزایده گذاشته و به فروش گذاشته می‌شود

یک از طرفین می‌توانند در مزایده شکایت نمایند اما شخصی که به نام کرده نیز می‌تواند تحت شرایطی پول یا ملک را پس بگیرد