مشاوره حقوقی رایگان - واسطه شفاهی خرید وام ازدواج برای همکار

سلام ،فردی با دادن مبلغی من را واسطه خرید وام ازدواج کرد،بنده وام را خریداری و پول را به حساب فروشنده وام واریز کردم ،بعد یک سال به دلایلی نتوانسته وام رو بگیره ،حالا چون من رو واسطه کرده بود و پول رو برای خرید به من داده بود من رو تحت فشار قرار دادن ،هیچ تعهد کتبی هم ردوبدل نشده،میشه راهنمایی کنید ،خیلی نگرانم،فروشنده وام هم زیر بار برگشت پول نمیره

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام زمانیکه بطرفیت شما طرح دعوای مطالبه وجه کرد آنزمان شماهم فروشنده‌وام را جلب ثالث کنید

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود بر شما کسی نمی‌تواند متعرض شما شود شما جرمی مرتکب نشده‌اید