مشاوره حقوقی رایگان - وکالت در حالت بیماری

باسلام خواهرم وسواس بیمارگونه ای دارد که حدودا20 ماه پیش این بیماری به حد جنون رسید وشدت پیداکرد درهمین زمان پسرخواهر21ساله ام اوراوادار به وکالت کرده وخانه ای که بنام خواهرم بود (مسکن مهر گلبهار) رابنام خودش کرده وسپس فروخته حالا خواهرم بخود آمده وهرچه می‌گوید کو پول خانه پسرش نمی‌دهد اطرافیان هم که پادرمیانی می‌کنند می‌گویید به شکایت نرسد که پسرم زندان نرود حال تکلیفمان چیست می‌شود شکایت برعلیه پسرخواهرم بکنم ولی زندان نرود وبقیه پولمان رابگیریم چه راه دیگری هست که بشود به پولمان برسیم ایاخریدارخانه می‌شود خانه راپس گرفت خواهشمندم راهنماییم کنید مانده ام چه کنم باتشکرازشمابزرگواران؟؟؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر خواهرتان وکالت را قبول دارد و کیفری اقدام نمیکند بنظرم دادخواست مطالبه ثمن معامله را بطرفیت فرزندش بدهد که به او وکالت فروش داده ولی ثمنش را هنوز نگرفته

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
طبق قانون وکیل مکلف است که
مصلحت موکل را رعایت نماید
و وکیل باید ثمن معامله را به موکل پرداخت نماید

و شما باید دادخواست مطالبه بهای معامله طبق قیمت روز را اقامه نمایید