مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و تهدید

با سلام . بنده یک مدت قبل با شخصی به مشکل خوردم و در قالب پیامک فحاشی و تهدید کردم . اون شخص از من ب این عنوان شکایت کرده . سوال اینکه با انکار میتونم تبرئه بشم ؟ و اینکه در صورت محکومیت برای صدور پروانه وکالت برام دردسر ساز نیست ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر متن پیامها موجود است انکار فایده ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پیامک کرده باشید انکار نتیجه ای نخواهد داشت.
به نظر مشکلی پیش نمیاد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان باید بتواند ثابت کند و معمولا سوسابقه نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود ونگرانی بابت وکالت نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله مجارات توهین از 6 میلیون تا 24 میلیون تومان است که سوء پیشینه محسوب نخواهد شد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بستگی به دلایلی دارد که ایشان ارائه کرده است اگر اسکرین شات گرفته باشد معمولاً انکار شما بی‌فایده خواهد بود و سابقه محسوب نخواهد شد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر متن پیامک ها موجود باشد انکار تاثیری ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
شما باید دفاعیات خود را مطرح نمایید و دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید و