مشاوره حقوقی رایگان - سبق تصرف خواهان

سلام و عرض ادب
بنده به مدت 4 سال در ملک آپارتمانی پدربزرگم سکونت داشتم
لذا پدربزرگم در زمان حیات خود از اینجانب دعوای خلع ید اقامه کرد
و در رأی دادگاه اومده خواهان مدعی بوده خوانده به مدت 4 سال در یک باب عمارت مسکونی سکونت داشته و تلاش اینجانب برای تخلیه بی فایده بوده و پدربزرگم پیگیر نشده و به دلیل عدم پرداخت دستمزد کارشناسی قرار ابطال دادخواست صادر و قطعی شده حال سوال بنده اینه آیا با توجه به رأی دادگاه و ماده 37 قانون مدنی و رأی دادگاه و اقرار پدربزرگم نسبت به سابقه تصرف شهادت شهود میتوانم نسبت به سایر ورثه دادخواست رفع تصرف حقوقی مطرح کنم ؟ (سبق تصرف بنده به مدت 4 سال بوده و ورثه پدربزرگم پس از تصرف ملک سند تک برگ گرفتن )

پاسخ ها :

یک وکیل

خیر چون تصرف شما غاصبانه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد