مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی نفقه

سلام
درخواست کارشناسی در پرونده ی نفقه چیست ؟

پاسخ ها :

کارشناسی نفقه نفقه کارشناسی برای نفقه

سوالات مرتبط

اعتراض به رای نفقه
باسلام درخواست نفقه فرزند دادم به شورا و از مبلغ 900به دومیلیون از طرف کارشناس اضافه شد و پدر دخترم اعتراض کرد وبه سه کارشناس ارجاع شد ولی هزینه کارشناسی رو پرداخت نکرد و بعداز مدت طولانی رای دومیلیون...
نفقه
ایا ممکنه قاضی رای کارشناسی نفقه رو نپذیرد...
نفقه
باسلام بنده 5 سال است از شوهرم جدا زندگی میکنم ایشان هیچ منزلی برای سکونت برای من فراهم نکرده اند من 5 سال پیش که به منزل پدرم اومدم رفتن برای تمکین شکایت کردن من هم یک وکیل داشتم رفتن دادگاه درخواست ...
اعتراض بابت نفقه
سلام برای نفقه کارشناس تعیین شد و همسرم اعتراض کرد که نمیتونه پرداخت کنه میخام بدونم چقد زمان میبره تا نفقه بهم تعلق بگیره و الان که اعتراض کرد ممکنه به ضررش بشه؟...
نفقه
سلام همسرم از من شکایت کرده که مبالغی که به عنوان نفقه به من داده با خسارت تاخیر تادیه از من بگیرد ایشون قبل این شکایت در پرونده نفقه محکوم شدند و مبلغی که زدند اصلا پرداختی ایشون به من نبوده حتی پرون...