مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف

با عرض سلام و احترام خواهشمندم با توجه به مطالب ذیل پاسخ لازم را عنایت و مبذول و مرقوم فرمایید
در خصوص ملکی که جریان ثبتی آن خاتمه یافته و سند مالکیت صادر شده و شرکاء بین خویش مورد تقسیم قرار داده اند آیا این تقسیم در دادگاه مورد قبول است ؟ یا اینکه شرکاء باید بر اساس قانون افراز جهت تفکیک ملک به اداره ثبت محل مراجعه و تقسیم عادی اعتباری ندارد و بر خلاق قوانین آمره محسوب می شود خواهشمندم پاسخ را با استنادات قانونی مرقوم و مکتوب فرمائید با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام درصورتیکه شرکا راضی به تقسیم هستند و تقسیم بضرر هیچ شریکی نیست اعتبار دارد

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

هر ادعای پس از بررسی دلایل قابل اظهار نظر هست، در جایگاه یک وکیل پس از مطالعه پرونده و مدارک از جمله لایحه زوج میتونیم مشاوره درستی بدیم .بنابراین مراجعه حضوری و تلفنی با یک پیشنهاد میشه