مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم از طریق افراز

باسلام یک مالی ارث پدر بزرگ است که باغ ده است و ارزش زیادی ندارد و قابل تفکیک ریز بین نوه ها نیست (تمامی اولادها فوت کرده اند)
من ارث یک اولاد را خریده ام و سهم من از میزان تفکیکی هر نفر بالاتر است ولی باغ قابل تفکیک بین حدود 30 نفر نیست و حاضر به تقسیم بین اولادی نیز نیستند (ارث از اولاد که فوت کرده اند به نوه ها رسیده است)
ایا ابتدا باید سند مشاع بگیرم و بعد افراز بدهم
و ثانیا هزینه های افراز چقدر است و فقط من که شکایت می کنم باید بدهم
سپاس

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به موجب قانونی جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی و باغات فقط می توانید سند مشاعی بگیرید که هزینه آن با خودتان است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نسبت به سهم الارث خویش سند مشاعی بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانونی جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی و باغات فقط می توانید سند مشاعی بگیرید که هزینه آن با خودتان می باشد.