مشاوره حقوقی رایگان - وکیل

سلام. من یک وکیل کاری که وکیل دادگستری نیست داشتم که عزلش کردم ، در یکی از پرونده هایی که به اسم من بود ما باید به حساب اجرای احکام پول واریز میکردیم که ایشان به اسم خودش واریز کرده یعنی در پرونده من ایشان به اسم خودش پول واریز کرده ، بدون اینکه من از او بخواهم یا او را وادار کنم ، آیا حقی برای او ایجاد میشود؟ و اگر ایجاد میشود از زمان واریز پول به حساب اجرای احکام تا الان میتواند درخواست تاخیر تادیه بدهد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وکالت در اخذ محکوم به داشته باشد میتواند وجوه ایداعی شما را دریافت کند و سپس برای شما واریز نماید .