مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در شکایت دعوا

با سلام و خسته نباشید. من حدود سه سال پیش در مغازه ام با چند نفر از همسایگان که به مغازه من وارد شده و مرا مورد ضرب و شتم قرار دادند درگیر شدم و فردای آن روز شکایت کرده و پزشکی قانونی هم رفتم جواب گرفتم ولی بخاطر نبود مدرک کافی در جلسه دادگاه حضور نیافتم حالا بعد از گذشت سه سال فیلمی یکی از همسایگان با گوشی موبایل از دعوا گرفته و حالا در اختیار من گذاشته که همه چیز به وضوح مشخص میباشد حتی صدا آیا من می‌توانم با توجه به وجود این فیلم و بعد ازگذشت سه سال دوباره شکایت کنم ضمن اینکه جواب نامه پزشکی قانونی را هم دارم والی پرونده قبلی بدلیل عدم حضور من بسته شده است
با تشکر از شما عزیزان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید مشخص گردد که در مورد شکایت اول ، چه رایی صادر شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت خود را پیگیری کنید
نتیجه قابل پیش بینی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای پاسخ به سوال شما نیازمند دانستن بعضی از موارد است

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام ابتدا پیگیری کنید آخرین وضعیت پرونده قبلی چیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما نیاز به بررسی دقیق و کامل دارد