مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستی که طرف فوت کرده

سلام وقت بخیر
در سال 86 در محل منزل فروشنده 500 متر زمین از 6000 متر زمین با سند کشاورزی را بصورت دستی قولنامه کردیم که کپی سند ضمیمه است و 2 شاهد هم به اتفاق طرفین معامله امضا کردند. شماره چک های دریافتی توسط فروشنده در قولنامه درج شده است و حدود زمین از جنوب به ملک همسایه و از سه طرف دیگر به ملک فروشنده که هنوز فروخته نشده اشاره شده. ابعاد زمین ذکر نشده وفقط مساحت ذکر شده. بنده تا سال جاری به آن روستا نرفته بودم بعد از مراجعه متوجه شدم فروشنده سال 99 فوت کرده و آن قسمت را شخص ثالثی تصرف کرده و ورثه مرحوم هم ادعای بی اطلاعی از مبایعه نامه من می کنند و قبول ندارند و می‌گویند باید اثبات کنی. جالب آنکه متن قولنامه به خط آن مرحوم نوشته شده.
ا. حقوقی یا کیفری باید شکایت کنم؟
2.مشخصات ورثه رو ندارم بجز شماره تماس و اسم یکی از آنها.
3. از متصرف چی که مدعی است از ورثه خریداری کرده باید شکایت کنم؟
4. موقعیت ملک چون فقط جنوبا به همسایه است قابل اثبات هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تسلیم مبیع به طرفیت ‌تمام ورثه اقامه نمایید