مشاوره حقوقی رایگان - جعل اسناد بعد از فوت

سلام مادرم درسال 1389/05/02فوت کرد وناپدری ام 1389/09/18وکالت جعل کرده وسند رسمی رو انتقال داده بنام خود الان میگه من پول خونه رودادم خونه مال منه
.بنده چ دعوایی طرح کنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام فکر می‌کنید صرف شکایت کردن کافی است و در دو خط سوال شما پرونده را برنده میشوید ؟ به هزاران عامل بستگی دارد اصلا میدانید که کیفری است یا حقوقی ؟ این سهل انگاری شما را بازنده پرونده خواهد کرد

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

وکالت حتی اگر غیر جعلی هم باشد با فوت باطل می‌شود
دادخواست ابطال معامله فضولی یل شکایت فروش مال غیر مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به صورت کامل پاسخ داده شد

با شرایط خاصی ، اقامه دعوای کیفری جعل ممکن است مشمول مرور زمان شده باشد اگر