مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه صوری

باسلام و احترام،سوال اینکه شوهرم 2 سال پیش قصد ساختن خانه در خانه سرای پدرش را داشت و به بنیاد مسکن مراجعه نمود و گفتن که چون سند ملک در گرو دادگاه هست شما امکان دریافت مجوز ساخت خانه را ندارید ولی در حقیقت دروغ گفته بودن که به‌ نام‌ پسرشان نشود چون طلاق درخانوادشان بوده، بعد از 2 ماه شوهرم گفت تونستم بگیرم رئیسش عوض شد و اجازه داد ولی به من و خانواده ام دروغ گفت که چون خواهرم طلاق گرفته و تحت پوشش بهزیستی است بنیاد مسکن به او وام و و مجوز ساخت از دهیاری داده می‌شود و من بعد از ساخت قولنامه ای که پدرم به نام خواهرم به صورت صوری نوشته به نام خودم سند را انتقال میدهم من شبانه روز مثل کارگرساختمانی کار کردم و آپارتمان رو بطور کامل عرض یکسال ساختیم و عروسی گرفتیم کلا الان چند ماه متوجه شدم که من و خانواده ام را فریب داده آندو فقط از من کار کشیدند... تا الان که دو سال شده سند نزده و الان شوهرم با من اختلاف پیدا کرده به هزار بهانه و الان به خاطر مهریه خودش هم عنوان کرده که خانه برای خواهرم هست .من چطوری سهم خودم را از خانه از شوهرم بگیرم تحت عنوان مالکیت .با چه مدارکی می‌توان ثابت کنم ارث شوهرم بوده و فریب داده اند.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد