مشاوره حقوقی رایگان - حق ملاقات با نوه دختری

با عرض سلام خدمت وکلای محترم
دخترم 3 ساله به رحمت خدا رفته و عیناً این 3 سال نوه ما با ما زندگی کرده،یعنی از3٫5 سالگی تا الان که 7 سال شده و به کلاس اول
میخواهدبرود .
وحالا بعد از مدتها زحمت و سختی که ما با داغی که دیده بودیم این بچه را بزرگ کردیم واین طفل کاملاً وابسته ما شده درسته که پدرش او را ببرد وحق ملاقات وحتی تماس تلفنی به ما ندهد،بیشترین نگرانی ما برای خود کودک است که دچار بیماری روانی نشود
لطفاً راهنمایی بفرمایید ،سپاسگزارم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام حضانت از هفت سالگی تا 9 سالگی برای دختر با پدر و حق به در می باشد

و شما می توانید حق ملاقات داشته باشید به شما حق ملاقات داده میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید با توجه به عدم مصلحت طفل درخواست قیمومت دهید و یا لااقل حق ملاقات نوه را بخواهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما حق دارید بعنوان مادر بزرگ و یا پدر بزرگ با درخواست دادرسی فوری سریعا از دادگاه برای خود حق ملاقات هفتگی بگیرید و پدر هم قانونا و شرعا مسولیت حضانت طفل را خواهد داست